fiery_tzml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=http://gamingforce.org/forums/member.php?u=42926]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.