fiery_waml
Guest

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://globeso.com/read-blog/2400]sprawdz tutaj[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.