Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://www.clashfarmer.com/forum/member.php?action=profile&uid=89597]bonus w FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.