fiery_snml
Guest

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://amcompany.ir/read-blog/21422]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.