Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://sites.google.com/view/fieryplay-poland-1768/]strona internetowa[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.