Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Shiga › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://searchengines.guru/ru/users/2246737]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.