Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://solo.to/cpg5ddtb#fieryplay-pl]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.