fiery_hyml
Guest

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://medium.com/@davongerwilleam7986/142a5cf0eda4]oficjalna strona[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.