Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Okayama › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://hoo.be/cphovludwd]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.