Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Nara › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://www.letsknowit.com/mateusz59190]aplikacja FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.