fiery_mwml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://en-template-baker-17881900758787.onepage.website]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, prog wplaty to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.