fiery_fpml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://www.efunda.com/members/people/show_people.cfm?Usr=harpereab59a]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.