fiery_ftml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicks1003.forumotion.com/#f16]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.