Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://www.stayhomenetwork.com/read-blog/3179]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.