Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokyo › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://cryptoplaypicksa42ca.foroactivo.com/#f13]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w dwie-trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.