Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://cryptohubforo1493.foroactivo.com/#f15]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.