fiery_ftml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://cryptoplaypicksa42ca.foroactivo.com/#f13]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.