fiery_bqml
Guest

Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start jest dosc typowa: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://www.zupyak.com/p/4985082/t/fieryplay-kody-bonusowe-i-rejestracja-w-2026]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.