Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, co prawda realnie krece moze na dwudziestu.
Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://table-slot-digest-kpptwr.blogspot.com/2026/07/fieryplay-i-gra-online-w-2026-poradnik.html]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.