fiery_pjml
Guest

Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://seizethemeans.communitarium.org/solkde67598d/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.