fiery_bqml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://forum.hcpforum.com/read-blog/25706]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.