Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamaguchi › wool-gathering stroke of fortune bring pressure to merit on › Reply To: wool-gathering stroke of fortune bring pressure to merit on
Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://medium.com/@davongerwilleam7986/7ee20846785e]strona internetowa[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt to 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.