fiery_teml
Guest

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Bonus na start wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=http://blogs.rufox.ru/~artem3bb6bc/88823.htm]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Obsluga w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.