fiery_spml
Guest

Siedze na tej stronie od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://pinshape.com/users/9051688-cryptopicks424d14]graj w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, ale to raczej symboliczna kwota.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.