Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Tokyo › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronie od dobrych dwoch miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami znajdziesz na [url=https://sites.google.com/view/fieryplay-poland-1768/]strona internetowa[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Laduje sie sprawnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.