Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl plus 100 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://sadhana-india.org/fieryplay1-co-warto-wiedziec]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.