fiery_rdml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x40, co jest w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://justlocallocksmiths.com/firespin-kroki-i-metody-rejestracji-bonusow-i-platnosci-w-kasynie-online]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.