Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://wiwaorg.com/fieryplay-bonus-przewodnik-po-bezpieczenstwie-i-ochronie-danych]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na LTE w tramwaju live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.