fiery_hwml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl i do tego 200 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest w miare uczciwe, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://shinewithilma.com/2026/08/28/fieryplay-promo-code-krok-po-kroku-rejestracja-i-weryfikacja-konta]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.