fiery_owml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3000 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://broadwaygroup.co.za/firespin-bonus-przewodnik-po-aplikacji-mobilnej-i-grze-na-smartfonie]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.