fiery_bhml
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 100 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://storyteller.india-explore.in/fier-play-przeglad-i-opcje]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.