Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 100 free spinow, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://michaelkors-official.us.com/fieryplay-weryfikacja-konta-jak-przejsc-proces-i-co-warto-wiedziec]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.