fiery_rlml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 200 spinow gratis, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://rolfelaw.com/fiery-play-no-deposit-bonus-code-pelny-przewodnik-warunki-i-jak-go-zdobyc]fieri play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.