fiery_wpml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 200 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://tcda.ir/logowanie-fieryplay1-krok-po-kroku-jak-sie-zarejestrowac-i-zalogowac]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.