fiery_qkml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl i do tego 150 free spinow, rozlozonych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 darmowych obrotow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://hashtagjourney.com/fieryplay-no-deposit-bonus-code-przewodnik-po-darmowych-srodkach-i-warunkach]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.