Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://personalizaeimprime.com/fiery-play-kroki-i-metody-2]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.