Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 tytulow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, czyli znosne, choc warto przeczytac warunki — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://muslimlatino.com/2026/08/28/fiery-play-polska-przeglad-i-dostepne-opcje]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.