fiery_trml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 2500 tytulow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl razem z 200 spinow gratis, rozlozonych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mykumbayah.com/fiery-play-aplikacja-bonus-powitalny-warunki-i-jak-go-odebrac]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.