fiery_ybml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://nediatekgroup.com/2026/08/28/fiery-play-kod-bonusowy-bez-depozytu-i-najpopularniejsze-metody-platnosci]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty robilem pare razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.