fiery_jeml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://sewletsfaceit.co.uk/fiery-play-com-przewodnik-po-bezpieczenstwie]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.