Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl i do tego 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za znosne, tyle ze warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://superprinttech.com/bonus-fieryplay1-przewodnik-rejestracja-depozyt-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]fieryplay[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.