fiery_vsml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 automatow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://precision-consciousness-project.kvolts-lab.com/firespin-co-warto-wiedziec-przed-gra]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.