fiery_xuml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x40, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://aquajetnortheast.com/fieryplay-code-w-polsce-kompletny-przewodnik-po-bonusach-platnosciach-i-rejestracji.htm]fiery play pl[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.