fiery_tbml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://app18548.cloudwayssites.com/fiery-play-bonus-code-co-warto-wiedziec]fieri play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.