fiery_qyml
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://azulayacademy.com.br/2026/08/28/fiery-play-aplikacja-weryfikacja-konta-krok-po-kroku]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.