fiery_ykml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x30, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez kod bez depozytu na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mytailorist.com/2026/08/28/firespin-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.