fiery_nrml
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 2500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl plus 100 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://ondasteologicas.com/2026/08/28/fieryplay-kompletny-przewodnik-po-bezpieczenstwie-kasyna]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.