fiery_njml
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 150 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, ale warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://mytailorist.com/2026/08/28/firespin-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fieri play[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.