fiery_ndml
Guest

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 2500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 free spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x35, czyli znosne, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://mobliranreal.com/fiery-play-kody-bez-depozytu-przewodnik-bezpieczenstwa]fiery play polska[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.