Exchange unknown information from all over Japan › Forums › Yamanashi › fiery play › Reply To: fiery play
Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3000 pozycji, choc realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl razem z 200 free spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://faritechsolution.com/fair-play-kod-bonusowy-w-polsce-praktyczny-przewodnik-dla-graczy/?v=866ba89ba952]fier play[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, cashouty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, ale raz meczylem sie dwoch dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.